Αν ήξεραν ότι ο διαρρήκτης που εντόπισαν να παραβιάζει ένα σπίτι είχε σπάσει πριν από δυο μήνες το κεφάλι του ιδιοκτήτη ενός άλλου σπιτιού όταν τον πήρε είδηση να κλέβει, ίσως να μην τολμούσαν οι περίοικοι να ορμήσουν εναντίον του για να τον ακινητοποιήσουν!

Τα κατάφεραν, όμως, και παρέδωσαν τον 18χρονο τσιγγάνο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου. Ο νεαρός δράστης είχε ήδη διαρρήξει το σπίτι μιας γειτόνισσάς τους η οποία απουσίαζε και προσπαθούσε να τρυπώσει και σε ένα γειτονικό όταν έγινε αντιληπτός. Στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι εφοδιασμένο με εξάρτημα για τη θραύση τζαμιών και μια λάμα μήκους έξι εκατοστών.

Ο 18χρονος, έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για κλοπές, αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον ιδιοκτήτη που χτύπησε στο κεφάλι με άγνωστο αντικείμενο στις 8 Μαΐου, αλλά και από μια γυναίκα που τον καταδίωξε όταν τον είδε να μπαίνει στο σπίτι της από την ανοικτή μπαλκονόπορτα την 1η Ιουλίου! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών και οπλοφορία και διέταξε να κρατηθεί ως σήμερα που θα απολογηθεί στον ανακριτή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook