Απο ασφυξία, λόγω του πανιού με το οποίο το έκλεισαν το στόμα, βρήκε τραγικό θάνατο ο 95χρονος που έπεσε θύμα ληστών το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5), μέσα στο σπίτι του στο Βενεράτο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, απο την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου και ως πιθανότερη αιτία θανάτου θεωρείται η ασφυξία.

Επίσης, σύμφωνα με την έως τώρα αστυνομική έρευνα, θεωρείται βέβαιο πως οι δράστες που ήταν τουλάχιστον δύο, ήταν μέσα στο σπίτι του 95χρονου, όταν αυτός επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης και το πιθανότερο είναι πως είχαν μπεί για να κλέψουν και αιφνιδιάστικαν όταν επέστρεψε ο γέροντας.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης ο 95χρονος πηγε σε καφενείο του χωριού αναστατωμένος καθώς την προηγούμενη ημέρα κάποιοι είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν το σπίτι του στο οποίο διέμενε μόνος.

Στις 4,30 το απόγευμα γείτονες τον βρήκαν τον 95χρονο νεκρό, δεμένο πισθάγκωνα με μια μαξιλαροθήκη για θηλιά και ένα σεντόνι στο πρόσωπο για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο, προφανώς απο τους δράστες που προσπάθησαν να βρούν εαν ο 95χρονος είχε κρυμμένα χρήματα.