Θλίψη και οργή είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν την παγκόσμια κοινότητα για τη πρωτοφανή τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τη συντριβή του Μπόινγκ 777 των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία στα σύνορα με τη Ρωσία.

Ανάμεσα στους 298 νεκρούς είναι και 80 παιδιά, τα οποία ταξίδευαν μαζί με τις οικογένειές του είτε για διακοπές είτε για να επισκεφθούν συγγενικά τους πρόσωπα.

Η Rin Norris από το Περθ της Αυστραλίας, έχασε τον πατέρα της Nick και τα τρία της παιδιά, ηλικίας 12, 10 και 8 χρονών αντίστοιχα. Όλη η οικογένεια ήταν σε διακοπές και οι γονείς των παιδιών είχαν παραμείνει στο Άμστερνταμ για λίγες επιπλέον ημέρες, αλλά ο παππούς πήρε τα εγγόνια του με την πτήση MH17 με προορισμό την Αυστραλία ώστε να μη χάσουν χρόνο για το σχολείο τους.

Άλλες δύο οικογένειες από την Ολλανδία, που μάλιστα έμεναν σε γειτονικά σπίτια, επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Η Tess και η Liv Trugg, 10 και 8 χρονών αντίστοιχα, ταξίδευαν μαζί με τους γονείς τους με προορισμό το Μπαλί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο 5χρονος Martin Paulissen και η 3χρονη αδερφή του Sri, έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία πτήση ενώ ταξίδευαν με τους γονείς τους για να επισκεφθούν το τάφο της γιαγιάς τους στην Ινδονησία. 

Μία εξαμελής οικογένεια από την Μαλαισία επέστρεφε από διακοπές. Αυτές είναι μερικές από τις τραγικές ιστορίες που δημοσιεύει η βρετανική Dailymail μαζί με τις φωτογραφίες 22, εκ των 80, αθώων θυμάτων της πτήσης.



\"\"



\"\"





\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook