Ένας πατέρας στη Φλόριντα τηλεφώνησε στην αστυνομία το πρωί της Παρασκευής για να αναφέρει ότι μόλις βρήκε έναν 18χρονο να κακοποιεί σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του, χτύπησε τον δράστη μέχρι να πέσει κάτω λιπόθυμος.

Ο πατέρας είπε στις αρχές ότι ο 18χρονος δράστης Raymond Frolander, ήταν οικογενειακός φίλος και υποτίθεται ότι φυλούσε το παιδί εκείνη την ώρα επειδή ο πατέρας ήταν έξω.

"Όταν μπήκα στο σπίτι αντίκρυσα το βλέμμα του Raymond και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το πατελόνι του δράστη έπεσε στα γόνατα και είδα εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα" είπε ο πατέρας.

Όπως δήλωσε ο 11χρονος στις αρχές, ο Raymond του έκανε στοματικό έρωτα και καθοδηγούσε το αγόρι να τον χαϊδεύει. Αυτό ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια ενώ και ο 18χρονος δήλωσε στις αρχές ένοχος.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι είδαν το 18χρονο πεσμένο κάτω, αναίσθητο από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πατέρα.

An enraged father brutally beat the man he walked in on and caught raping his 11-year-old son. The mugshot of the molester’s battered face has gone viral on the Internet and the story has become international news. Details below.

cnn.com