Μία γυναίκα αποκάλυψε τι τράβηξε στα χέρια της μη-τέρας της από την ηλικία των πέντε ετών!

Η 48χρονη πια γυναίκα από τη Βρετανία, αποκάλυψε τι τράβηξε στα χέρια των παιδεραστών που την έριχνε η ίδια της η μητέρα για μόλις πέντε λίρες!

Ακόμα και όταν η γυναίκα είχε μπει σε ίδρυμα, όταν επισκεπτόταν τη μητέρα της το σαββατοκύριακο, η γυναίκα συνέχισε να της φέρνει άντρες μέχρι που τελικά το έσκασε από το σπίτι σε ηλικία 15 ετών.

Παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με την χρόνια κακοποίηση της αλλά υπέστη νευρικό κλονισμό στην ηλικία των 41 ετών οπότε και αποφάσισε να μιλήσει για την αξιοθρήνητη μητέρα της η οποία είχε πια πεθάνει.

«Όταν άκουσα ότι μητέρα μου είχε πεθάνει εγώ πραγματικά γέλασα», είπε.«Αυτό μπορεί να ακούγεται χάλια, αλλά οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το μίσος και τον φόβο που είχα για αυτή τη γυναίκα μετά από αυτά που με ανάγκασε να κάνω.»

«Λυπάμαι που δεν τα είπα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη πράξη κακού για μια μητέρα από το να πουλήσει το σώμα της κόρης της.

«Αλλά μόνο όταν πέθανε αισθάνθηκα ότι ελευθερώθηκα, Η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, φυσικά, αλλά ένιωσα σαν ένα βάρος να είχε φύγει από πάνω μου» είπε η άτυχη γυναίκα.

Η Claire ήταν μόλις πέντε ετών όταν θυμάται τη μητέρα της να την παίρνει και να την πηγαίνει σε έναν άντρα.

Δεν είχε καμία ιδέα για το τι επρόκειτο να συμβεί, όταν η σκληρή μητέρα της την διέταξε να ντυθεί εκείνη την ημέρα.

«Θυμάμαι να με πηγαίνει σε μια πολυκατοικία και να χτυπάει την πόρτα», είπε.

«Μίλησε στον άνθρωπο και στη συνέχεια με έσπρωξε μέσα».«Ήμουν τόσο νέα και έκανα ό, τι μου είπαν. Ήξερα ότι ήταν λάθος, αλλά ήμουν φοβισμένη και μπερδεμένη και μετά μου έδωσε ένα γλειφιτζούρι ».

Μετά τη συνάντησή τους, ο άνθρωπος έστειλε την Claire πίσω στη μητέρα της και στο δρόμο άρχισε να κλαίει.

«Τα θύματα χρειάζονται δικαιοσύνη και θέλω η ιστορία μου να βοηθήσει άλλα θύματα. Βρείτε το θάρρος να πάτε στην αστυνομία. Μακάρι να το είχα κάνει».

Η Claire,που το όνομα της είναι ψεύτικο, είναι μητέρα πέντε παιδιών.newsbomb.gr