Τη δική του τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης κάνει ο Ηρακλής Νεροκούρου, αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Γιουμπάκη και την απόφαση του έμπειρου τεχνικού να συνεχίσει στην Ακαδημία του Α.Ο. Χανιά.
Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου μετά την μονομερή απόφαση του κου Ι.Γιουμπάκη να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα μας και μη θέλοντας να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, σας παραθέτει απλός τα γεγονότα ώστε να μάθει το φίλαθλο κοινό των Χανίων την αλήθεια.
Από τις 19 Μαΐου 2014 ο κος Ι.Γιουμπάκης, γνωρίζοντας για την νέα κατάσταση που αναφέρει, παριστάμενος σε συνεδρίαση του Δ.Σ συμφώνησε για συνεργασία με την Ακαδημία της ομάδας και για την επόμενη σαιζόν (το επιβεβαίωσε άλλωστε στις 16 Ιουνίου 2014 στην συνάντηση με τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας). Έκτοτε και μέχρι την 17 Ιουλίου που ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον Α.Ο Χανιά δεν ανέφερε σε κάποιο μέλος του Δ.Σ τον σκοπό του να αποχωρήσει από την ομάδα. Έτσι τον συμπεριλάβαμε στα πλάνα της επόμενης σαιζόν και προβήκαμε σε εκτύπωση αφισών και διαφημιστικού υλικού αναγράφοντας το όνομα του μεταξύ των προπονητών της Ακαδημίας μας.
Καλή συνέχεια κύριε Γιουμπάκη.
Το Δ.Σ του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου θα συνεχίσει τις προσπάθειές του ώστε να προσφέρει στην κοινωνία της περιοχής μας μια οργανωμένη Ακαδημία «οικογένεια».»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook