Τη Δευτέρα (21/07) το απόγευμα ξεκίνησε την προετοιμασία της η Επισκοπή, στη φυσική της έδρα, το γήπεδο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\”.

Το \”παρών\” έδωσαν 7 νέα αποκτήματα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, αλλά και τέσσερα παιδιά που προωθήθηκαν από την Κ19.

Η επίσημη ενημέρωση:

Με μεγάλη διάθεση και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία «άνοιξε» η ομάδα μας που εκπροσωπεί όλο το νομό Ρεθύμνου την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινώντας για την «πρώτη επίσημη» από το «σπίτι της», τη φυσική της έδρα δηλαδή στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του ομώνυμου χωριού, αρχικά έγινε η πρώτη συγκέντρωση – γνωριμία μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ και διοίκησης κι εν συνεχεία, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός…

\"\"

\"\"
Το νέο προπονητικό τιμ. Από αρισερά προς τα δεξιά: Οικονομίδης (μασέρ – φυσικοθεραπευτής), Διακάκης, Ανυφαντάκης (προπονητές), Λεκίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κονομάρας (γυμναστής), Γαβράς (φροντιστής)

Ενωτικό κλίμα

Ο προπονητής μας, Κώστας Ανυφαντάκης, μιλώντας στους παίκτες μας, στάθηκε στο ενωτικό κλίμα που πρέπει να υπάρξει καθώς και στα υγιή αποδυτήρια που είχε και θα συνεχίσει να διαθέτει η Επισκοπή μας.
 
7 μεταγραφές 4 προβιβασμοί από την Κ19 και 11 ανανεώσεις

Το νέο ρόστερ χαρακτηρίζεται από ένα κράμα παλιών και νέων. Πιο αναλυτικά έχουμε τους καινούριους: Πετράκο, Τζανάκη, Σπανό, Δουμάνη, Νικόλτση, Λάμπρου και Νικηφόρο, τους νεαρούς που προβιβάζονται από την Κ19 στην μεγάλη ομάδα, Κραβαρίτη, Φοβάκη, Νεμπιάι και Περκέτσι καθώς και εκείνους που παρέμειναν φέτος, δηλαδή τους Δελήμπαση, Μποτωνάκη, Κελαϊδή, Βελονάκη, Τριχάκη, Μανουσάκη, Δρακάκη, Βελονάκη, Βουρβαχάκη, Μαραθιανό, Λιονάκη, τον Σουμπασάκη που δεν έχει υπογράψει αλλά φαινομενικά θα παραμείνει στην ομάδα και τον Σπανουδάκη που τελεί υπό δοκιμή αυτές τις μέρες.

Νέος γυμναστής της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Κονομάρας ενώ το «παρών» έδωσε και μάλιστα με αθλητική περιβολή, ο επί 11 χρόνια γυμναστής της Επισκοπής μας, Στράτος Γιοκαριδάκης.
Φέτος, ως γνωστό, στην Κ19 προπονητής θα είναι ο κ. Μπουλιός ο οποίος συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση ενώ δίπλα στον Κώστα Ανυφαντάκη παραμένει ο Τάκης Διακάκης όπως άλλωστε και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αποστόλης Λεκίδης.

\"\"
Τα νέα, μέχρι στιγμής αποκτήματα της Επισκοπής μας. Από τα αριστά προς τα δεξιά: Νικηφόρος, Νικόλτσης, Πετράκος, Λάμπρου, Σπανός, Δουμάνης και Τζανάκης

Ο αγιασμός

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Παπα-Γιάννη και με την παρουσία τους στην ομάδα μας, τίμησαν τόσο ο Δήμαρχος κ. Γιώργης Μαρινάκης όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κονταξάκης.
Από την ΕΠΣΡ το «παρών» έδωσαν, ο πρόεδρος Γιάννης Κουνδουράκης, ο Α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, β΄ αντιπρόεδρος Λευτέρης Παπδάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Μανώλης Καλυβιανάκης, Δημ τα μέλη Νίκος Τσουπάκης και Γιώργος Σταράκης. 

\"\"
Ο πρόεδρός μας φιλά το σταυρό κατά την τέλεση του αγιασμού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Νικολιδάκης: «Θα κάνουμε ακόμη 7 μεταγραφές»

«Φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα και μπορεί να τελούμε υπό την τιμωρία της μη αδειοδότησης, ωστόσο εμείς κινούμαστε δίχως να μας επηρεάζει κάτι τέτοιο. Κάνουμε τις κινήσεις που θέλουμε, σεβόμενοι τους νόμους και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα φέτος, έχει πλάνο, έχει ταλέντο, έχει νεαρά παιδιά αλλά και εμπειρία. 
Βέβαιο είναι ότι θα προχωρήσουμε σε 7 ακόμη μεταγραφές εκ των οποίων οι τρεις –το πιο πιθανό είναι- να ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα!
Αυτή την εβδομάδα επίσης, τρέχουμε και το θέμα της μεταφοράς της ομάδας μας στην πρωτεύουσα για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ελπίζουμε σε γενικές γραμμές ότι θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει.
Φέτος είμαστε πιο σοφοί και πιο έμπειροι στη δεύτερη χρονιά μας στην Φουτμπολ Λγικ».

\"\"

Κώστας Ανυφνατάκης: «Μας ενώνει η αγάπη μας για το ποδοσφαιρο»

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι σε όλους υγεία. Εμείς σαν πρώτο μέλημά μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σ’ ένα ιδιαιτέρως δύσκολο από κάθε άποψη πρωτάθλημα. 
Έχουμε πλάνο και φυσικά θα πορευτούμε με τη σταθερή φιλοσοφία που μας διέκρινε και πέρυσι. Σαν ομάδα ως προς τα νέα μέλη, έχουμε κάτι κοινό που μας δένει κι αυτό είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Επιλέξαμε κάποια παιδιά που τα πιστεύουμε ενώ είναι βέβαιο ότι δε θα σταματήσουμε εδώ κάνοντας ακόμη κάποιες μεταγραφές. 
Για την ώρα προέχει πολλή δουλειά και φυσικά θα χρειαστεί να λείψουμε κάμποσες μέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας καθώς, όπως γνωρίζετε, δεν μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας το γήπεδο του Γάλλου ίσως και για όλο τον Αύγουστο».

Νικόλτσης: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία σ’ όλα τα παιδιά. Ελπίζω να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ατομικά και ομαδικά. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για ένα πρωτάθλημα δύσκολο όπως αυτό της Φουτμπολ Λιγκ».

Σπανός: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Επισκοπή. Την είχα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος με την ομάδα του Πανηλειακού και φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματά της. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τον πρόεδρο και ελπίζω ότι θα αντεπεξέλθουμε σε κάθε προσδοκία».

Λάμπρου: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο. Έγινε στην ουσία αυτό που θέλαμε και τώρα είμαι έτοιμος να δουλέψω. Ευχαριστώ και ‘γω από την πλευρά μου το προπονητικό τιμ και τον πρόεδρο κι ελπίζω ότι, απέναντι σ’ όλες τις δυσκολίες και σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Απόλλωνας και όλοι οι υπόλοιποι, ότι θα βρούμε τον τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί».

\"\"

 

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook