Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορική διάσχιση του άγριου, αλ-λά βατού φαραγγιού της Αράδαινας, στην επαρχία Σφακίων, την Κυρια-κή 27 Ιουλίου 2014.

Η διαδρομή είναι κατηφορική σε καλογραμμένο μο-νοπάτι στην αρχή και στη συνέχεια στην κοίτη μέσα από το φαράγγι, για να καταλήξουμε στην όμορφη παραλία Μάρμαρα, όπου θα γίνει στάση για μπάνιο και ξεκούραση.

Στη συνέχεια με εύκολο περπάτημα σε τμήμα του παραλιακού Ε4, οι συμμετέχοντες θα πάνε στο όμορφο και γραφικό Λουτρό, από όπου θα πάρουνε το καραβάκι για τη Χώρα Σφακίων.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώ-ρα 07:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 25/07. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης.