Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόσκληση ανταποκρίθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τους διευθυντές των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων της Αμουδάρας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Creta Beach, οι διευθυντές μετέφεραν στον δήμαρχο όλα τα παράπονα που τους επισημαίνονται από τους πελάτες τους και άπτονται της δημοτικής αρχής. Ζητήματα όπως το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα ειδικά σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, η αξιοποίηση και η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, η αισθητική όψη και η λειτουργικότητα της Λ. Α. Παπανδρέου, κλπ, ήταν μερικά από τα θέματα που θίχτηκαν.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Κ. Μαμουλάκης, αφού ενημέρωσε τους τουριστικούς παράγοντες για τις ενέργειες που ο δήμος έχει κάνει στους τομείς αυτούς, ζήτησε τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ενδοχώρα του Μαλεβιζίου.

Τους προέτρεψε να στηρίξουν τις ενέργειες πολιτιστικής ανάπτυξης του Μαλεβιζίου, όπως είναι η αναβίωση της Μινωικής διαδρομής, το μουσείο Μαλεβιζίου, κ.α., ενώ τους παρότρυνε να συνεργαστούν με τοπικούς παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, έτσι ώστε να προωθούνται με αμεσότητα οι καρποί της Μαλεβιζιώτικης γης στους πελάτες τους, αλλά και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της αγροτική οικονομία του Μαλεβιζίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι διευθυντές των ξενοδοχείων κ.κ. Γ. Περάκης (Creta Beach), Ν. Σαΐτης (Candia Maris), Δ. Καλούδης (Agapi Beach), Μ. Μανούσος (Apollonia & Santa Marina) και Στ. Δετοράκης (Marilena).

Από την πλευρά του δήμου, εκτός του δημάρχου συμμετείχε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κ. Τσαγκαράκης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μ. Σαμώλης, Χ. Κουτσογιάννης, Κ. Φασουλάκης και Π. Περάκης, ο γεν. γραμματέας του δήμου κ. Γ. Μανουσάκης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. κ. Φ. Σαββάκης και ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Κ. Γωνιανάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook