Στο κτίριο της ΓΑΔΑ βρέθηκε αργά το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη. «Ο αστυνομικός είναι η ασπίδα του πολίτη και της Δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός στην είσοδο του κτιρίου. 
Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την προσφορά της την ελληνική αστυνομία απο καρδιάς. Ο έλληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, της κοινωνίας μας και τελικά της Δημοκρατίας μας. Και οι έλληνες αστυνομικοί το αποδεικνύουν κάθε μέρα και γιαυτό τους ευχαριστώ θερμά».
Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να συγχαρεί το προσωπικό για την επιτυχία της σύλληψης Μαζιώτη.
Σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την ενημέρωση που τού παρείχαν οι αξιωματικοί στην αντιτρομοκρατική και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Όπως είπε, το θέμα του Μαζιώτη και και οι έρευνες για τον Χριστόδουλο Ξηρό δεν διαχωρίζονται.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook