Με σχετικές ανακοινώσεις ο Κισσαμικός γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με έξι ποδοσφαιριστές.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στους Γκρεγκουάρ Ανιάνγκμε (συνεχίζει στον Άρη Βουκολιών) και Κώστα Βλαχάκη, που έβαλαν το δικό τους... λιθαράκι για να βρεθεί ο Κισσαμικός σε υψηλότερες κατηγορίες από το τοπικό πρωτάθλημα, ενώ ο εκπρόσωπος των Χανίων ευχαρίστησε για την προσφορά τους τους Λευτέρη Ψυχουντάκη (θα συνεχίσει σε ομάδα του Ρεθύμνου), Αλέξη Κουμπρόγλου (υπέγραψε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά θα υπηρετήσει και την στρατιωτική του θητεία), Μιχάλη Βαρδάκη (επιστρέφει στο Μινώταυρο) και Γιάννη Κόντη.

Αναλυτικά:


Καλή συνέχεια, "Γρηγόρη"

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γκρεγκουάρ Ανιάνγκμε αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά του στον Σύλλογο. 
Ο "Γρηγόρης", ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα, τίμησε τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος από το 2010 (με εξαίρεση μία σεζόν όπου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Δ' Εθνική). Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Βλαχάκη

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Βλαχάκη, ο οποίος συνέβαλλε σημαντικά κατά την τριετή παρουσία του στον Σύλλογο, στις ανόδους σε Δ' και Γ' Εθνική. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.


Ανακοίνωση 

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Ψυχουντάκη, Αλέξη Κουμπρόγλου, Μιχάλη Βαρδάκη και Γιάννη Κόντη, για την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας τους.