«Η μητέρα μου άφηνε παιδόφιλους να με βιάζουν για μία δεκαετία με αντάλλαγμα πέντε λίρες ή λίγο αλκοόλ» εξομολογείται η 48χρονη σήμερα γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της και αναφέρεται στην εφημερίδα ως Claire. 

Σύμφωνα με την Dailymail, η Claire, κατάφερε να γλυτώσει από αυτή την κατάσταση όταν στα 15 της χρόνια το έσκασε από το σπίτι της. Για πολλά χρόνια δεν είχε μιλήσει σε κανένα για τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν ήταν μικρή. Όταν όμως η μητέρα της πέθανε αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Σκοπός της είναι να βοηθήσει πολλά ανήλικα κορίτσια που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις να μιλήσουν προκειμένου να βγουν από τον εφιάλτη της κακοποίησης.

«Όταν έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε, γέλασα. Αυτό μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο πολύ τη μισούσα και την φοβόμουν που με ανάγκαζε να κάνω κάτι τέτοιο. Τη φοβόμουν όλη μου τη ζωή. Μετάνιωσα που δεν την κατήγγειλα νωρίτερα, όσο ακόμα ήταν ζωντανή. Όμως ένιωσα πραγματικά ελεύθερη μόλις πέθανε. Η αστυνομία φυσικά δεν μπορούσε να κάνει κάτι, όμως εγώ ανακουφίστηκα γιατί έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Θέλω η ιστορία μου να βοηθήσει άλλα παιδιά να μην ζήσουν σαν εμένα» εξομολογείται στην εφημερίδα η Claire.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ήταν μόλις 5 ετών όταν είχε την πρώτη της ερωτική συνεύρεση την οποία και περιγράφει:

«Ήμουν μόλις πέντε ετών και τη θυμάμαι να με πηγαίνει σε ένα διαμέρισμα. Χτύπησε την πόρτα, μίλησε με έναν άνδρα και στη συνέχεια με έσπρωξε να μπω μέσα. Ήμουν τόσο μικρή και απλώς έκανα ότι μου είπαν. Το αισθανόμουν ότι όλο αυτό που είχε συμβεί ήταν λάθος, όμως ήμουν μπερδεμένη και τρομοκρατημένη. Στη συνέχεια αυτός ο άνδρας μου έδωσε ένα γλειφιτζούρι. Μετά με έστειλε έξω στον δρόμο που με περίμενε η μητέρα μου και εγώ έβαλα τα κλάματα. Εκείνη μου ζήτησε να σταματήσω».

Το αντάλλαγμα για όλα αυτά που έζησε η Claire ήταν 5 λίρες ή λίγο αλκοόλ. Ούτε η αδερφή της γλίτωσε από αυτό το μαρτύριο με αποτέλεσμα σε ηλικία 14 ετών να μείνει έγκυος. Όπως εξομολογείται, η αδερφή της ήθελε να κρατήσει το παιδί αλλά η μητέρα της την ανάγκασε να το δώσει για υιοθεσία. Επειδή φοβόταν ότι κάτι ανάλογο μπορούσε να συμβεί και στην ίδια, στα 15 της πήρε την απόφαση να το σκάσει. 

«Κάθε φορά που χτυπούσε η πόρτα του σπιτιού μας έτρεμα» εξηγεί η 48χρονη πλέον γυναίκα και προσθέτει ότι στα 15 της που το έσκασε από το σπίτι, βρήκε καταφύγιο για δύο εβδομάδες σε κάτι δημόσιες τουαλέτες. 

«Ήταν άσχημα, αλλά πολύ καλύτερα από όσα είχα αφήσει πίσω μου». 

Τελικά, ένας οδηγός ταξί της πρόσφερε ένα ασφαλές μέρος να μείνει και όταν η Claire ήταν 19 ετών παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.

newsbeast.gr