Ακόμα περισσότερες πληροφορίες και νέες φωτογραφίες αποκάλυψε η Lancia για το ολοκαίνουργιο μικρό μοντέλο τους.
Το νέο Ypsilon είναι 5θυρο, με τις πίσω πόρτες να διαθέτουν κρυφή χειρολαβή, όπως συμβαίνει και με την Giulietta.
Σχεδιαστικά το νέο μικρό είναι εντυπωσιακό. Το οπίσθιο μέρος θυμίζει την υπάρχουσα Delta, ενώ το εμπρόσθιο αποκαλύπτει την επόμενη Delta…

Το μήκος του είναι στα 3,84 m, το πλάτος του στα 1,67 m και το ύψος 1,51 m. Στο εσωτερικό του, τα όργανα παραμένουν στο κέντρο του ταμπλό, με την πολυτέλεια να είναι εμφανής.

Σ’ ότι αφορά τους κινητήρες, αρχικά το νέο Ypsilon θα διαθέτει δύο βενζίνης: τον 8βάλβιδο, των 1,2 λίτρων απόδοσης 69 ίππων, αλλά και τον βραβευμένο ως κινητήρας της χρονιάς, TwinAir των 0,9 λίτρων, απόδοσης  85 ίππους.

Ο πετρελαιοκινητήρας θα είναι ο Multijet II, των  1,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν λειτουργία Start&Stop, ενώ θα υπάρχει και LPG έκδοση υγραερίου που θα διαθέτει τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν 600 διαφορετικοί συνδυασμούς για να βρει ο πελάτης της Lancia το Ypsilon που επιθυμεί, ενώ θα διατίθεται με 16 διαφορετικά χρώματα και 4 διχρωμίες.

Θα υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού η Silver, η Gold και η Platinum, με την βασική έκδοση να εκτιμάτε οτα θα κοστίζει περίπου 13.000€.

car+speed

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook