Σε άλλο επίπεδο πιστεύει η Κυπριακή αστυνομία ότι έχει περάσει η συγκεκαλυμμένη παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, μετά την επιχείρηση που έκανε αργά το βράδυ της Τρίτης σε χλιδάτο νυκτερινό κέντρο. 

Το κέντρο «Temple of Aphrodite» βρίσκεται σε περιοχή λίγο έξω από τη Λεμεσό και τον τελευταίο μήνα διαφημιζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ναός της απόλαυσης. Δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το κέντρο ως πελάτες και αφού πλήρωσαν τα 50 ευρώ για είσοδο πέρασαν στα ενδότερα. 

\"\"

Πισίνες, τζακούζι, live αισθησιακό show και ειδικά δωμάτια για τα… περαιτέρω με το ανάλογο τσουχτερό τίμημα. Μόλις οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν για το τι συμβαίνει, ενημέρωσαν συναδέλφους τους που ανέμεναν έξω από το κέντρο και έκαναν αιφνιδιαστική είσοδο.

\"\"

Σε κάποια από τα δωμάτια βρήκαν κοπέλες που εργάζονταν στο κέντρο, με πελάτες που απολάμβαναν τις υπηρεσίες τους και… τους διέκοψαν. Στο κέντρο επικρατεί «αρχαιοελληνική» διακόσμηση και οι κοπέλες κυκλοφορούν με χιτώνες ενώ οι πελάτες περιορίζονται σε μπουρνούζια. Λειτουργεί εστιατόριο, μπαρ και άλλοι χώροι που είναι υπαίθριοι αλλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

\"\"

Το κτίριο φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον σκοπό για τον οποίο λειτουργούσε και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες πρόκειται για πολύ μεγάλη επένδυση. Λειτούργησε για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα μήνα.

\"\"
Ιδιοκτήτες, υπάλληλοι, και πελάτες πέρασαν από ανάκριση και είναι άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή αν κάποιοι θα κρατηθούν στην αστυνομία και αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. 

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook