Για να… δελεάσουν τους άφαντους εραστούς, οι βουλευτές της πόλης Σαμάρα δεσμεύθηκαν ότι οι παραβάτες που έκαναν έρωτα σε δημόσια θέα θα πληρώσουν πρόστιμο 20 ευρώ!

Το «ξαναμμένο» ζευγάρι που έκανε στις αρχές Ιουλίου sex στην πολυσύχναστη Οδό Λένιγκραντ της Ρωσικής πόλης Σαμάρα, δίπλα σε ένα συντριβάνι, έχει αναστατώσει τους τοπικούς βουλευτές, οι οποίοι ζητούν από την αστυνομία να εντοπίσει το ζευγάρι και παράλληλα, κάνουν έκκληση στο ίδιο να παραδοθεί, υποσχόμενοι ότι η τιμωρία θα είναι μόνο ένα μικρό πρόστιμο, ύψους 20 ευρώ.

Ενώ αρχικά οι βουλευτές της πόλης είχαν ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του ζευγαριού, τώρα «βάζουν νερό στο κρασί τους» και υπόσχονται το ζευγάρι να τιμωρηθεί μόνο με ένα συμβολικό πρόστιμο και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Οι βουλευτές θεωρούν ότι έχει πληγεί η υπόληψη της πόλης τους, (πρόκειται για την έκτη μεγαλύτερη πόλη στην Ρωσία), επειδή το βίντεο με το ζευγάρι που κάνει sex, σαν να μην υπάρχει κανείς τριγύρω, στις 11 το πρωί, έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου.

Ο 26χρονος οπερατέρ Aleksey Douhov, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του ασυνήθιστου περιστατικού, δήλωσε ότι το ζευγάρι έκανε sex σε κοινή θέα σαν να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook