Πρόκειται για μία 56χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της το μεσημέρι, την ίδια ώρα που η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε την παροχή ρεύματος στο σπίτι της, με συνέπεια να μη μπορεί να υποστηριχθεί μηχανικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για κακή τύχη της 56χρονης, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ πήγε στο σπίτι την ώρα που έλειπε από αυτό η γυναίκα που την πρόσεχε.

Έκοψε την παροχή στο ρεύμα και από εκεί και μετά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την 56χρονη.

Όπως καταγγέλουν οι συγγενείς, παρά το ότι το μηχάνημα ειδοποιεί με χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού όταν κόβεται το ρεύμα, ουδείς τον άκουσε από το συνεργείο της επιχείρησης, με συνέπεια η γυναίκα να πεθάνει αβοήθητη.

Οι συγγενείς της 56χρονης βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της μητέρας τους.

Εδώ και ένα χρόνο είχε διακοπεί η καταβολή της σύνταξης στην 56χρονη από τον ΟΓΑ λόγω μπερδέματος με τα ασφαλιστικά ταμεία. Η ίδια περίμενε την απόφαση της εκδίκασης της ένστασης οπυ είχε υποβάλει.

Έτσι η γυναίκα έδινε αγώνα για να τα βγάλει πέρα με τους γιους της που και αυτοί αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Όπως υποστηρίζει ο γιος της το χρέος της ΔΕΗ είναι στα 800 ευρώ με το χαράτσι.

Πλέον, αναμένεται και η επίσημη θέση της ΔΕΔΔΗΕ για το λόγο που προχώρησε στη διακοπή ρεύματος στο σπίτι και για το αν γνώριζε πως σε αυτό βρισκόταν μία γυναίκα που χρειαζόταν... ρεύμα για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από ένα μηχάνημα.

Νέα Τηλεόραση