​«Φαρμακείο» και όχι αναψυκτήριο, πρέπει να ήταν το κατάστημα, το οποίο επισκέφτηκε ο εικονολήπτης του Star, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, καθώς πλήρωσε 17 ευρώ για 2 καφέδες σε πλαστικό, 2 σνακ και ένα μπουκαλάκι νερό.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στην απόδειξη, πλήρωσε έναν φρέντο εσπρέσσο 4 ευρώ, ενώ τον φρέντο καπουτσίνο 5 ευρώ (ένα ευρώ παραπάνω για την κρέμα;).

\"Αποκλειστικό

Το κρουασάν και η μηλόπιτα, μάλλον, είχαν κάποιο διαφορετικό και πανάκριβο τρόπο παρασκευής, αφού έκαναν 4 ευρώ το ένα, ενώ ευτυχώς το μπουκαλάκι με το νερό κόστιζε πενήντα λεπτά.

Πρόκειται για μια εικόνα ντροπής της χώρας μας, σε μια δύσκολη χρονιά για πολλές ελληνικές οικογένειες, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να θυσιάζονται, στο βωμό της οικονομικής κρίσης.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι η αισχροκέρδεια παραμένει σε υψηλά επίπεδα, την ώρα που η χώρα μας, προσπαθεί να σταθεροποιηθεί οικονομικά, ενώ επενδύει στον αναπτυσσόμενο τουρισμό και στα ελληνικά νησιά που αναμένεται να «βουλιάξουν» από επισκέπτες.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook