Με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ, συναντήθηκε την Πέμπτη, το μεσημέρι (26/05), στο ξενοδοχείο Candia Marris, o Ανδρέας Λοβέρδος, έπειτα από πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας, που βρέθηκε στο Ηράκλειο. 
Ο κ. Λοβέρδος, κάλεσε στις 3.30μ.μ., τη διοίκηση του Ηρακλειώτικου συλλόγου και συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις, στον ΟΦΗ, διακόπτοντας, μάλιστα, το φορτωμένο πρόγραμμά του. Από την πλευρά της κρητικής ομάδας, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, ο εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ και επικεφαλής στο θέμα της αδειοδότησης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, καθώς και τα μέλη της διοίκησης, Αντώνης Κουτάντος, Γιώργος Αμπαρτζάκης και Λευτέρης Κουγιουμουτζής.
 Ο Υπουργός Υγείας, ήταν ενήμερος της κατάστασης και της απόρριψης του φακέλου, εκφράζοντας τη συμπάθειά του, τόσο προς τον ΟΦΗ, όσο και προς τα μέλη της διοίκησης, που τον υπηρετούν και τα οποία είναι καθαρά και τίμια. Η συνάντηση κράτησε 50 περίπου λεπτά και ο κ. Λοβέρδος, υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τον δίκαιο αγώνα που καταβάλλει η κρητική ομάδα, να επανεξεταστεί ο φάκελός της, από την Παρασκευή (27/05) που και θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook