Την ερχόμενη Δευτέρα (30/05), ή Τρίτη (31/05), θα επανεξεταστεί πιθανότατα, ο φάκελος του ΟΦΗ, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Στην κρητική ομάδα, περιμένουν καταρχήν, να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία, η αίτηση ανάκλησης της απόφασης, η επανεξέταση του φακέλου του Ηρακλειώτικου συλλόγου και παράλληλα να οριστεί η ημερομηνία επανεξέτασης του φακέλου. 
Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, παρέλαβε την Πέμπτη το πρωί (26/05), το σκεπτικό της απόφασης το οποίο είναι είκοσι πέντε σελίδες. Τις είκοσι σελίδες εξ αυτών, τις υπογράφει ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, ο κ. Γυφτάκης, (ψήφισε θετικά), ενώ τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής, οι κ.κ. Πάλλης και Σμαϊλης, (ψήφισαν αρνητικά), κάνουν αναφορά στο φάκελο του ΟΦΗ, σε πέντε σελίδες. 
Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ, το σκεπτικό της απόφασης είναι διάτρητο, ενώ στις είκοσι σελίδες της αναφοράς του, ο κ. Γυφτάκης εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια, γιατί πρέπει να δοθεί άδεια στην κρητική ομάδα. Εκτός από την ανάκληση του φακέλου και την επανεξέτασή του, ο Ηρακλειώτικος σύλλογος, έχει ζητήσει και την εξαίρεση του κ. Σμαϊλη από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, διότι, όπως υποστηρίζει, υπάρχει ασυμβίβαστο και ο εν λόγω ορκωτός λογιστής, δεν μπορεί να είναι μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook