Η συνύπαρξη-προβολή του τουρισμού, του πολιτισμού, της παράδοσης, και των Κρητικών προϊόντων, είναι ο κύριος στόχος των επταήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου 2014 από την Περιφέρεια Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών όπου συζητήθηκε το πλάνο προετοιμασίας των εκδηλώσεων.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης «για τρίτη χρονιά φέτος προετοιμάζουμε πολυήμερες εκδηλώσεις με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σε πολλά σημεία στο Ηράκλειο. Σήμερα κάνουμε τη πρώτη διευρυμένη συνάντηση προετοιμασίας με όλους τους εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων, υπηρεσιών, για να συζητήσουμε το φετινό πλάνο των εκδηλώσεων. Φέτος μάλιστα θα έχουμε διεύρυνση των ημερών και από τέσσερις ημέρες που ήταν η διάρκεια πέρυσι, φέτος οι εκδηλώσεις θα είναι 7 ημέρες ενώ αναμένουμε και αύξηση στις συμμετοχές των εκθετών».

Ο κ. Κουκιαδάκης υπογράμμισε ακόμη ότι, πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου, είναι ,να γίνουν οι «Ημέρες Τουρισμού και Πολιτισμού» προορισμός.

«Οι ημέρες αυτές, να είναι αφορμή, να έρθει ο επισκέπτης στο Ηράκλειο, να δει την Κρήτη. Να ζήσει ημέρες διαφορετικές και να «γευτεί» τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας, τη παράδοση μας, το τόπο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook