Μεταγραφικές εκπλήξεις από τη Δόξα Παχιανών, που έκλεισε αρκετούς ποδοσφαιριστές, δυναμώνοντας αρκετά για τη νέα σεζόν.
Το \”μπαμ\” έγινε με την απόκτηση του Χανιώτη μεσοεπιθετικού Γιάννη Σφακιωτάκη (φωτ.-γενν. 20/4/1990), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ\’ Εθνική με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρητικό Αστέρα και στα Χανιά φόρεσε ακόμα τη φανέλα του Μινωταύρου. Το 2009 βρέθηκε στο Ηράκλειο συνδυάζοντας σπουδές με μπάλα και αγωνιζόμενος στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Αγωνίστηκε ακόμα σε Α.Ε. Κατσαμπά και Εθνικό Ηρακλείου, για να βρεθεί το καλοκαίρι του 2013 στα Ζωνιανά.
\"\"
Ο Λεόντιος Μεζαρτζόπουλος

Εμπειρία στο ρόστερ της Δόξας αναμένεται να δώσει και η παρουσία του 35χρονου
Λεόντιου Μεζαρτζόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τα Κεραμειά.

\"\"
Ο Κώστας Μήτρου

Υπό τις οδηγίες του Νότη Ματιγάκη θα αγωνίζονται ακόμα ο 18χρονος Κώστα Μήτρου, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Χάλη και είχε αγωνιστεί πέρσι στην Κ19 του Α.Ο. Χανιά, ο πρώην παίκτης του Παγχανιακού και του Χάλη, Γεράσιμος Λενταράκης και ο 20χρονος πρώην επιθετικός του Άρη Βουκολιών και του ΔΑΑΟΧ Γιάννης Καραπατάκης.

\"\"
Ο Γεράσιμος Λενταράκης (αριστερά)

\"\"
Ο Γιάννης Καραπατάκης

Στην ομάδα των Παχιανών επέστρεψε και ο
Μανόλης Ξηρουχάκης, που από το 2003 ήταν στη Δόξα μέχρι και το 2011, οπότε και αγωνίστηκε στο Ηράκλειο (λόγω σπουδών) στην Τύλισο, ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 ήταν στο δυναμικό του Παγχανιακού.

\"\"
Επέστρεψε στη Δόξα ο Ξηρουχάκης

Από την άλλη αρκετοί παίκτες από αυτούς που είχαν δοθεί δανεικοί σε Παγχανιακό, Νέο Αστέρα θα πάνε στον Χάλη, με τον οποίο ξεκίνησε συνεργασία. Ήδη προπονητής έχει πάει ο Σπύρος Γαλάνης, ενώ στην ομάδα είναι και άλλοι παίκτες που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τη Δόξα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook