Ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Ολλανδία με την Ναϊμέγκεν στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Η αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων» ήταν αρκετά καλή κι έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία. 
Στο 33ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Λέιβακαμπέσι. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει την νίκη καθώς ο Περογαμβράκης στο 68’ και ο Πετρόπουλος στο 76’ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. 
Η Ναιμέγκεν ισοφάρισε στο 82’ με τον Χέρικ. Ο Ιταλός τεχνικός στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποίησε τους Δασκαλάκη, Φαζό, Τριποτσέρη, Στάθη, Μιλιάζες, Μακρή, Φραγκουλάκη, Σίσιτς, Κουτσιανικούλη, Πετρόπουλο και Ροβίθη, ενώ στην επανάληψη έκανε αρκετές αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι και τους Aγριμάκη, Αρτόλα, Μονιάκη, Δαμιανάκη, Μπανούση, Στάθη , Λαμπρόπουλο, Περογαμβράκη και Μανιδάκη. 
Στα μεταγραφικά, ο ΟΦΗ φέρεται να κινείται για την απόκτηση του 34χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, Τόνι Ντόμπλας που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι. Επίσης Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τους «ασπρόμαυρους» να έχουν συμφωνήσει με τον 24χρονο επιθετικό Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στη Σέιντ Τζόνστοουν. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Ζε Εντουάρντο ανακοινώθηκε από την Τσεζένα, η οποία συμφώνησε για την απόκτησή του από την Πάρμα. Η Tσεζένα αγωνίζεται φέτος στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας για πρώτη φορά. 
Ωστόσο πρόβα τζενεράλε, ενόψει της νέας σεζόν, θα κάνει ο ΟΦΗ στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει με τον Πλατανιά στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». 
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν αποκλείεται να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι όταν επιστρέψει από την Ολλανδία στις 2 Αυγούστου, ενώ αναμένεται να είναι η ομάδα που θα ανοίξει τη χρονιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού στην πρώτη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό και σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 23 Αυγούστου με την σέντρα να ορίζεται στις 17.15. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook