Τον Κώστα Κοντοπίδη ήθελε ο Α.Ο. Χανιά από τον Κισσαμικό για να προστεθεί στην τριάδα των τερματοφυλάκων, αλλά τελικά στο προσκήνιο έρχεται ένας άλλος γκολκίπερ από τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική.
Από την Παρασκευή (25/07) μέρος στις προπονήσεις του ΑΟΧ παίρνει ο Κώστας Βλαχάκης, που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος, μετά από τρία χρόνια στον Κισσαμικό.
Ο 22χρονος γκολκίπερ (γενν. 03/11/1991) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Σούδας, για να γίνει στη συνέχεια επαγγελματίας στον Πλατανιά, από τον οποίο παραχωρήθηκε μία χρονιά στη Σπάθα. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Κισσαμικό, με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο στην Α\’ ΕΠΣΧ, το Σούπερ Καπ Χανίων και την άνοδο από τη Δ\’ στη Γ\’ Εθνική. 
Ουσιαστικά ο \”Βλάχος\” προορίζεται για την θέση του -επίσης πρώην τερματοφύλακα του Κισσαμικού- Δημήτρη Ρίζου, που τελικά δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΟΧ, παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα πλέι οφ της Football League, όπου σε όσα ματς επιστρατεύτηκε κράτησε απαραβίαστη την εστία του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook