Μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του αντιμετωπίζει ο Μάνος Καλογεράκης, που από τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία του ιστορικού Άρη.
Ο 22χρονος γκολκίπερ (γενν. 12/03/1992) θα \”εξαργυρώσει\” την πολύ καλή χρονιά που έκανε στην Επισκοπή με τη μεταγραφή του στους \”κίτρινους\”. Από το πρωί του Σαββάτου (26/07) σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη ο Χανιώτης τερματοφύλακας βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Στο \”παιχνίδι\” της απόκτησης του Καλογεράκη είχε μπει και ο Ηρακλής Ψαχνών, αλλά ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με βάση πάντα τα ίδια δημοσιεύματα, τον έπεισε να… ανηφορίσει από την Κρήτη.
Ο Καλογεράκης ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους Χανίων και σε νεαρή ηλικία είχε συμμετοχές στη Δ\’ Εθνική με τον Ίκαρο Μουρνιών. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Α.Ο. Χανιά, με τον οποίο \”γεύτηκε\” τη χαρά της ανόδου στη Football League 2. Στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία είχε 42 συμμετοχές (21 τη σεζόν 2010-11 και 20 τη σεζόν 2011-12). Στη συνέχεια για έξι μήνες βρέθηκε στη Δόξα Δράμας, για να επιστρέψει στην Κρήτη, για λογαριασμό της Επισκοπής τον Ιανουάριο του 2013 (4 συμμετοχές στη Football League 2 και άνοδος στη Football League). Από τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα έμεινε ελεύθερος αλλά λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε και πάλι για να κάνει \”γεμάτη\” σεζόν με 23 συμμετοχές και εκπληκτικές εμφανίσεις σε αρκετά παιχνίδια.

Πάντως ο Άρης κινείται και για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό του Ανδρέα Γιαννιώτη, που από τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στον Φωστήρα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook