Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της Amy Winehouse. Τις τελευταίες ώρες ένα σπάνιο βίντεο από συναυλία της στο Τορόντο κάνει το γύρο του Διαδικτύου.
Το κλιπ γυρίστηκε το 2007 με την ταλαντούχα τραγουδίστρια να τραγουδάει την επιτυχία της «You Know I’m No Good» σε μία sold out εμφάνισή της. 
Η φωνή της είναι μαγική, όπως πάντα… 

 

Η Amy Winehouse, το μαύρο πρόβατο της μουσικής βιομηχανίας του σήμερα, έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 2011 με την είδηση του θανάτου της να γεμίζει θλίψη τα εκατομμύρια θαυμαστές της. Τα αίτια του θανάτου της παρέμεινα για καιρό ανεξήγητα με πλήθος σεναρίων να κάνουν την εμφάνισή τους, μέχρι που στις 26 Οκτωβρίου του 2011, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας έδειξε ότι η Amy πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ και όχι ναρκωτικών, όπως έλεγαν πολλοί. 

 

Η Winehouse γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1983 και ήταν Βρετανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια, γνωστή για τα δυναμικά της contralto φωνητικά και την εκλεκτική μίξη διάφορων μουσικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων της σόουλ, τζαζ και Rhythm n Blues μουσικής σκηνής. Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Frank, απέσπασε θετικές κριτικές στο Ηνωμένο Βασίλειο και προτάθηκε για βραβείο Mercury. 

 

To επόμενο άλμπουμ της «Back To Black», που κυκλοφόρησε το 2006, προτάθηκε για έξι υποψηφιότητες των βραβείων Γκράμι και κέρδισε πέντε βραβεία, κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά, και κάνοντας έτσι την Γουάινχαουζ την πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα η οποία κέρδισε πέντε βραβεία Γκράμι, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων της κατηγορίας «Μπιγκ Φορ» (Big Four, μουσικός όρος για τα τέσσερα πιο σημαντικά βραβεία Γκράμι: βραβείο για τον «Δίσκο Της Χρονιάς», βραβείο για την «Ερμηνεία Της Χρονιάς», βραβείο για τον «Καλύτερο Προτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη» και βραβείο για το «Τραγούδι Της Χρονιάς»). 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook