Δεν ήταν αρκετές οι στιγμές αγωνίας που έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της εταιρίας Sunwing που εκτελούσε την πτήση WG722 από το Τορόντο στον Παναμά, όταν ένας συνεπιβάτης τους άρχισε να εξαπολύει απειλές για βόμβα, προστέθηκαν και εκείνες της εφόδου των ανδρών των ειδικών δυνάμεων SWAT για να συνεχίσει με τρόμο το ταξίδι τους.
Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Τορόντο λίγα λεπτά από την απογείωσή του και αφού συνοδεύθηκε από δύο μαχητικά τύπου F-16, οι επιβάτες είδαν έκπληκτοι να εισβάλουν στο αεροσκάφος έξι άνδρες της ειδικής ομάδας της αστυνομίας SWAΤ που είχαν κληθεί να συλλάβουν τον νεαρό άνδρα που αναφερόταν σε βομβιστική επίθεση εν πτήσει.
Το βίντεο με την «έφοδο» των αστυνομικών παρουσιάστηκε από την εκπομπή του δημοσιογράφου Άντερσον Κούπερ στο αμερικανικό δίκτυο CNN, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης.
Στα πλάνα οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων φαίνονται να φωνάζουν στους επιβάτες να σηκώσουν τα χέρια ψηλά και να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι τους, ενώ εκείνοι ελέγχουν το αεροσκάφος.
Οι στιγμές αγωνίας διήρκησαν λίγο, καθώς λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο Αλί Σάχι, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο πατέρας του, ο γιος του υποφέρει από κατάθλιψη παρά τη διαρκή προσπάθειά του να θεραπευθεί.
Ο πατέρας του 25χρονου, Σαντέχ Σάχι, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Global News ότι ο γιος του «είναι καλό παιδί, αλλά έχει ψυχικό πρόβλημα».
Πρόσθεσε, δε, ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν καλέσει πολλές φορές γιατρούς, ψυχολόγους ακόμα και την αστυνομία για να τον βοηθήσουν, αλλά κανείς δεν τα κατάφερε, ενώ πρόσθεσε ότι ο 25χρονος έχει εμμονή και με τον τζόγο.
«Δεν έχει φίλους, δεν έχει επαφή ούτε με τους συγγενείς μας, δε θέλει να δει κανέναν», συμπλήρωσε ο Σαντέχ Σάχι, ο οποίος παρόλα αυτά δήλωσε ότι ο γιος του πήγαινε στον Παναμά για να περάσει λίγες ημέρες διακοπών με την κοπέλα του, συμπληρώνοντας ότι ο 25χρονος ήταν ταραγμένος πριν καν μπει στο αεροσκάφος από τη στιγμή που τον πήγαιναν στο αεροδρόμιο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook