Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ολοκληρώνει την περιοδεία στην Κρήτη με την Banda Me Renda, την Δευτέρα 28/7, στα Χανιά. Στην αυλή της Δημοτικής πινακοθήκης Χανίων, τη Δευτέρα το βράδυ στις 9.30μμ, θα ξεδιπλωθεί ένα μουσικό πρόγραμμα γιορταστικό, οπού το κέφι θα συναντάει τη συγκίνηση, με τον ήχο αυτής της μικρής ορχήστρας «δρόμου».

Οι παραστάσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της συνεργασίας του τραγουδοποιού με την Φωτεινή Βελεσιώτου, το χειμώνα που μας πέρασε, στη διασκευή του «Χαράματα η ώρα τρεις» και των δύο σινγκλ «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως» που κυκλοφόρησαν με τον ήχο της Banda Me Renda.

Στην παράσταση της Δευτέρας τραγούδια από το ρεμπέτικο και το δημοτικό τραγούδι θα συναντήσουν τους balkan-swing ρυθμούς αλλά και τραγούδια αγαπημένων φωνών σε μια παράσταση με θεατρικότητα, κέφι και παλμό.

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά θα αποτελέσει η φιλική συμμετοχή του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού Ευγένιου Δερμιτάσογλου που «θα παίξει» επί σκηνής με τον Μαριδάκη τραγουδώντας ο ένας τραγούδια του άλλου.

Είσοδος ελεύθερη.