Με τα στοιχεία ιδιαίτερα γνωστού τηλεοπτικού σκηνοθέτη και της συζύγου του κυκλοφορούσαν για αρκετούς μήνες ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης και η καταζητούμενη σύντροφός του Πόλα Ρούπα. Ο σκηνοθέτης σοκαρίστηκε όταν το πληροφορήθηκε και δήλωσε πλήρη άγνοια για το πώς το αδίστακτο ζευγάρι είχε καταφέρει να αποκτήσει τα προσωπικά φορολογικά τους στοιχεία. Όσο για την Πόλα Ρούπα κυκλοφορούσε με πέντε ψευδώνυμα και συνεχώς με τα ίδια ρούχα. 
Λίγα μόλις οικοδομικά τετράγωνα χώριζαν το σπίτι του γνωστού τηλεοπτικού σκηνοθέτη από το διαμέρισμα – κρησφύγετο του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και της καταζητούμενης συντρόφου του Πόλας Ρούπα. Μια απόσταση το πολύ δέκα λεπτών με τα πόδια, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, χρειάζονταν ο Νίκος Μαζιώτης για να φτάσει στην οδό Δημητρίου Ράλλη, στο Μαρούσι, έξω από την πολυκατοικία του ανυποψίαστου σκηνοθέτη, από την οδό Υψηλάντου όπου κρυβόταν τους τελευταίους 18 μήνες.
Όλους αυτούς τους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Μαζιώτης και η Ρούπα είχαν ουσιαστικά μετατραπεί σε ζευγάρι-κλώνος του σκηνοθέτη και της συζύγου του! Παράλληλες ζωές εν αγνοία του σκηνοθέτη και της συζύγου του, οι οποίοι έπαθαν σοκ όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Μαζιώτης και η Ρούπα, είχαν καταφέρει να αποκτήσουν όχι μόνο τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας, αλλά και τα πλήρη φορολογικά τους στοιχεία.
Όπως είπε στο Star ο σκηνοθέτης, το μόνο που μπορεί να υποθέσει είναι να βρήκε τυχαία ο Μαζιώτης στα σκουπίδια κάποια πεταμένη απόδειξη από τραπεζική του συναλλαγή. Από εκεί προφανώς ο τρομοκράτης αντέγραψε τα στοιχεία και άρχισε την παράλληλη ζωή χρησιμοποιώντας πλέον το όνομα του σκηνοθέτη. 
Όπως ήταν επόμενο οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επεκταθεί και στον τραπεζικό τομέα αναζητώντας και το παραμικρό στοιχείο για ύποπτες συναλλαγές. Στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει ακόμη και στη αποκάλυψη της γιάφκας όπου πιθανότατα ο Μαζιώτης κρύβει τον οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και μέρος από το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, χρήματα που απέκτησε από τις ληστείες τραπεζών.
Στην ίδια έρευνα η Πόλα Ρούπα εμφανίζεται να χρησιμοποιεί τουλάχιστον πέντε ψευδώνυμα, υπαρκτών προσώπων: ως σύζυγος του σκηνοθέτη, ως Νικολέττα Τ., ως Ελένη Π., ως Ευαγγελία Π., ως Μαρία Ζ..
Αυτό ωστόσο που έχει κάποιο ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Πόλα Ρούπα στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, εμφανίζεται να φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα. Θα έλεγε κανείς ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν όλες την ίδια μέρα, οι αστυνομικοί ωστόσο είναι κατηγορηματικοί. Οι εικόνες είναι από διαφορετικές κάμερες και με διαφορά τριών ημερών η μία από την άλλη. Η Πόλα Ρούπα δηλαδή επί τουλάχιστον τρεις μέρες φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα, κι όπως λένε, προφανώς δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τις δουλειές ρουτίνας του σπιτιού… 
star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook