Με… ασκήσεις γιόγκα κατηγορείται 42χρονος κάτοικος Ρόδου ότι κατάφερε να εξασθενήσει όλες τις δυνάμεις 36χρονης Αμερικανίδας και να τη βιάσει! Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου το βράδυ, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με αποτέλεσμα την σύλληψη του 42χρονου και την παραπομπή του στην δικαιοσύνη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος διαμένει με την μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του στο νησί και πριν λίγο καιρό άρχισε να αναζητά καθηγήτρια για να τους διδάξει αγγλικά. Μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένης ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας, ήρθε σε συνεννόηση με την 36χρονη Αμερικανίδα η οποία διέμενε κάποια χρόνια στην Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία και στην Κρήτη. 
Η συμφωνία έκλεισε και η 36χρονη ήρθε στο νησί προκειμένου να διαμείνει στο σπίτι του 42χρονου και να διδάξει στα παιδιά του την ξένη γλώσσα. Η γυναίκα ήρθε στις 23 Ιουλίου και την επόμενη μέρα το βράδυ ο 42χρονος της είπε ότι κάνει μαθήματα γιόγκα. Κάθισαν μαζί καθώς και η 36χρονη γνώριζε από αυτό.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, η Αμερικανίδα είπε ότι οι ασκήσεις που της έκανε ο 42χρονος την χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει στο παραμικρό και ένιωθε σαν να είχε χάσει μέρος των αισθήσεων της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή όπως επίσης και ο 42χρονος με τον οποίο είχε έρθει σε συνουσία.
Αμέσως η Αμερικανίδα πήρε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι ενώ ακολούθησε και καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος κατά την σύλληψη του αποδέχτηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 36χρονη, η οποία όμως όπως δήλωσε έγινε με την θέληση της.
Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε χθες το μεσημέρι (26-07-2014) από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.
rodiaki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook