Έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν άκουσαν τη διάγνωση που τελικά πήγαινε για άλλον…

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε την περασμένη εβδομάδα γνωστή οικογένεια που διαμένει στον Πύργο, με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην 34χρονη κόρη τους.

Από αρχή της εβδομάδας (την περασμένη Δευτέρα) παρουσιάστηκε πυρετός, που ταλαιπωρούσε συνεχώς την νεαρή, η οποία παράλληλα παρουσίαζε και λιποθυμικά συμπτώματα.

Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε και η κόρη τους ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, οι γονείς της και ο σύζυγός της την μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Πύργου. Εκεί ο γιατρός που την εξέτασε απεφάνθη ότι πρέπει να γίνει αμέσως αξονική. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της αξονικής ο γιατρός κάλεσε τους γονείς και τον σύζυγο της 34χρονης και τους ανακοίνωσε ότι η ασθενής παρουσίαζε οίδημα στον εγκέφαλό της.

Οι δικοί της, έχασαν τη γη κάτω από πόδια τους. Στο νοσοκομείο του Ρίου, η εικόνα 5 γιατρών και μιας επιμελήτριας με μάσκες πάνω από το παιδί τους δημιούργησε στους γονείς της και το σύζυγο της κοπέλας πανικό και απόγνωση.

Τελικά το ιατρικό συμβούλιο κατέληξε να ζητήσει ενημέρωση από το νοσοκομείο Πύργου, διότι υπήρξαν πολλές απορίες σχετικά με την αξονική. Η επίσημη νέα ενημέρωση όταν ήρθε πάλι από το Νοσοκομείο Πύργου ήταν «αρχή οιδήματος στον εγκέφαλό της». Τούτο όμως πάλι δεν έπεισε, τους ιατρούς του Ρίου οι οποίοι προχώρησαν σε μαγνητική εξέταση της ασθενούς.

Παράλληλα, ρωτούσαν τους συγγενείς της αν είχε κάποιο μεταλλικό εμφύτευμα στο στόμα της (γέφυρα ή κάποιο παλιό ατύχημα). Όμως οι συγγενείς τους διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε. Τελικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι ούτε μεταλλικά εμφυτεύματα υπήρχαν και το κυριότερο και λυτρωτικό για τους οικείους της ήταν η διαβεβαίωση ότι η μαγνητική ήταν καθαρή, δεν υπήρχε κάποιο οίδημα.

Το συμπέρασμα των ιατρών ήταν ότι η αξονική προφανώς ήταν άλλου ασθενούς και όσον αφορά στα συμπτώματα της ασθενούς, όλα οφείλονταν σε μια… ουρολοίμωξη για την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook