Ο 44χρονος Κινέζος επισκέφθηκε με την σύζυγό του τον τοπικό γιατρό στο Yongkang, στην ανατολική επαρχία Zhejiang καθώς ένιωθε έντονους στομαχικούς πόνους και είχε εντοπίσει αίμα στα ούρα του.

Όπως γράφει η Daily Mail, μετά από αξονική τομογραφία, διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα εκτός από πέος, διέθετε και γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα: μήτρα και ωοθήκες.

Άλλη εξέταση έδειξε επίσης ότι διαθέτει ζεύγος φυλετικών χρωμοσωμάτων ΧΧ κάτι που γενετικά τον κατατάσσει στο γυναικείο φύλο.

Ο ίδιος λέει ότι είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού μονίμως ένιωθε κουρασμένος και είχε πρησμένο πρόσωπο και χέρια, ενώ συνεχώς εντόπιζε αίμα στα ούρα του, κάτι που οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι στην ουσία ήταν…περίοδος.

Ο 44χρονος πάντως ισχυρίστηκε ότι επί μια δεκαετία απολάμβανε μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή με την σύζυγό του, ωστόσο οι γιατροί εξέφρασαν αμφιβολίες για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, αφού τα όργανά του διαφέρουν από αυτά των υπολοίπων ανδρών, ενώ ένα ακόμη χαρακτηριστικό που τον διαφοροποιεί, είναι ότι δεν έχει μήλο του Αδάμ.

Η περίπτωση του 44χρονου θεωρείται ιδιαιτέρως σπάνια και οι γιατροί δεν έχουν επιβεβαιώσει αν ο Κινέζος θεωρείται ερμαφρόδιτος ή διαφυλικός, ωστόσο φαίνεται ότι διαθέτει και τα δυο είδη γεννητικών οργάνων.

Οι γιατροί πάντως προειδοποίησαν τον 44χρονο ότι σε αυτή την ηλικία είναι πολύ αργά για να επέμβει με κάποια θεραπεία ώστε να διορθώσει το ασυνήθιστο πρόβλημά του, καθώς αυτή θα είχε αποτελέσματα μόνο σε νεότερους ανθρώπους.

gr.yahoo.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook