Δεν είχαν αφήσει πινακίδα για πινακίδα που να μην βάψουν με σπρέι.

Ο λόγος για 4 πιτσιρικάδες στον Άγιο Νικόλαο ηλικίας 15, 27, 19 και 21 ετών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι τέσσερις κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχαν προβεί στην φθορά ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας, σε περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία (3) σπρέι και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, συνολικού μήκους 45 εκ.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ Λασιθίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι οι 27χρονος, 19χρονος και 21χρονος, είχαν προβεί χθες τα ξημερώματα, στην αναγραφή συνθημάτων, σε τοίχο σχολικών εγκαταστάσεων στην Ιεράπετρα.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.