Δυο αεροπορικές τραγωδίες, με σχεδόν 600 νεκρούς σε λιγότερο από έξι μήνες είναι βάρος δυσβάσταχτο και η Malaysia Airlines σκέφτεται να αλλάξει επωνυμία για να μην καταστραφεί!

Η εταιρία λέγεται πως αναζητά τρόπους να αναγεννηθεί από τις... στάχτες και ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζει είναι και αυτό της αλλαγής ονόματος. Ταυτόχρονα, όπως γράφει η Daily Mail, η εταιρία αναζητά και επενδυτές για να "χτιστεί" ξανά μετά τις δυο τραγωδίες που τη "γονάτισαν". 

Στις 8 Μαρτίου, η πτήση MH370 με 239 επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και κατευθυνόταν στο Πεκίνο. Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ξαφνικά δυο ώρες μετά την απογείωση και κανείς δεν ξέρει τι έγινε. 

Η δεύτερη τραγωδία της Malaysia Airlines ήρθε στις 17 Ιουλίου, όταν άγνωστο ακόμη ποιος, κατέρριψε με πύραυλο ακόμη ένα Boeing 777 της ίδιας εταιρίας, καταδικάζοντας στο θάνατο τους 298 επιβαίνοντες. 

Ο Χέντρικ Παλμ έχασε στη συντριβή του Boeing της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία την κόρη του, τον γαμπρό του και τα δυο του εγγόνια. Όπως η καρδιά του δεν άντεξε τη θλίψη για την απώλεια και έφυγε από τη ζωή!

parapolitika.gr