Μπορεί πριν από ένα μήνα και μερικές ημέρες ο Βασίλης Βαλλιάνος να γνωστοποιούσε ότι παραμένει κάτοικος Χανίων (ΕΔΩ), αλλά τα δεδομένα άλλαξαν!
Ο ακραίος μεσοαμυντικός του ΑΟΧ αποχαιρέτισε μέσω facebook τα Χανιά και οδεύει προς άλλες πολιτείες, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι έχει πρόταση από την Ένωση Παραλιμνίου, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στη Β\’ Κατηγορία Κύπρου. Η \”γειτονική\” με την Αγία Νάπα ομάδα -στην οποία συνεχίζει ο καλός φίλος του Βαλλιάνου Φαμπρίτσιο Πότσι– έχει αποκτήσει ήδη από την Ελλάδα τους Γιώργο Αμπάρη, Γρηγόρη Παπαζαχαρία.
Ο \”Βάλλια\” είχε συμφωνήσει για να ανανεώσει αλλά δεν είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο \”αντίο\” του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΑΟΧ για την συμπαράστασή τους καθ΄όλη την διάρκεια της περσινής χρονιάς και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που δεν πετύχαμε πέρσι. Αποχωρώ από την ομάδα και δεν θα ξεχάσω πότε τα όσα πέρασα μαζί σας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, τον τέως προπονητή μου κ. Σεροπιάν,τον τέως γυμναστή μας κ. Κετικίδη,τους τέως προέδρους κ. Ντερμανάκη και κ. Βιριράκη καθώς και το νυν τεχνικό επιτελείο.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ για την συμπαράσταση του προς εμάς και την προσφορά του στην ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλα.»

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ στις 18:05:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνο και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Επίσης του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook