"Κακώς οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον Σήφη τον κροκόδειλο στην λιμνη!

Ο Σήφης αδιαφορώντας για τους διώκτες του απολαμβάνει τις διακοπές του στον Νομό Χανιων!" αστειεύτηκε η Χρύσα εξηγώντας μου τι ήταν οι φωτογραφίες που έβλεπα. 

Της ζήτησα να μου πει περισσότερα: 


Magnify Image
Κατακτώντας το Λυβικό 

Λοιπόν, τη δεύτερη μέρα, πηγαίνοντας θάλασσα τον είδα σε ένα μαγαζί και σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να τον παίρναμε τώρα που ήταν και της μόδας οι κροκόδειλοι στην Κρήτη! Την πρώτη φωτο την έβγαλα για πλάκα, στην παραλία. 

Γυρνώντας σπίτι (χαρούμενη κοριτσοπαρεα με όρεξη για πλάκες) και καθώς βγάζαμε φωτογραφία τα αξιοθέατα, μας ήρθε η ιδέα να βγάλουμε και το Σήφη, για πλάκα. Από την πρώτη κιόλας μέρα αρκετοί ντόπιοι μόλις μας έβλεπαν γελούσαν και μας ρωτούσαν αν είναι ο περιβόητος Σήφης. Εμείς φυσικά απαντούσαμε καταφατικά κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το άλμπουμ των διακοπών του Σηφη. 

Magnify Image
Στην Παλαιοχωρα για διήμερο


Magnify Image
Στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Magnify Image
Στη Μητρόπολη

Τον παίρναμε κάθε μέρα μαζί μας, με τα πόδια, με αστικά και ΚΤΕΛ - στα αστικά καθόταν σε δικη του θέση, στα ΚΤΕΛ στην άκρη της μπαγκαζιερας για να είναι άνετος. Έτσι ο Σηφης πήγε Λουτράκι, Ελαφονησι και για διήμερο στην Παλαιοχωρα. 

Γύρισε όλη την πόλη των Χανιων μαζί μας και όπως βλέπετε, παρακολουθησε και τον τελικό του Μουντιαλ! Κάποια στιγμή μάς σταμάτησε ένας καταστηματαρχης και ζήτησε από μόνος του να βγει φωτογραφία μαζί του 

Magnify Image
Σε καθολικό γάμο

Magnify Image
Κάνοντας ώτοστόπ 

Magnify Image
Ναυαγοσώστης

Magnify Image
Έτοιμος για δράση

Συνήθως μας σταματούσαν και σχολίαζαν/γελούσαν άντρες, ντόπιοι - μεγάλοι οι περισσότεροι σε ηλικία, κι όχι παιδιά όπως ίσως θα περίμενε κανείς. Μας είχαν μάθει πλέον όλοι! Την τελευταία μέρα, πήγα σούπερ μάρκετ μονη κι η ταμίας με ρώτησε που είχα αφήσει τον Σηφη! 

Magnify Image
Ιδιοκτήτης καφετέριας 

Magnify Image
Με τις γειτόνισσες φίλες του

Magnify Image
Βγάζοντας εισιτήριο

Magnify Image
Αγοράζοντας λυχναράκια

Magnify Image
Στο αστικό

Magnify Image

Είχε πραγματικά πολλή πλάκα - περισσότερη απ' όσο περιμέναμε, και σ' αυτό συνέβαλαν οι αυθόρμητες αντιδράσεις του κόσμου. Οι μαγαζάτορες και κυρίως οι οδηγοί ΚΤΕΛ πιστεύω θα μας θυμούνται για αρκετό καιρό! 

Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image
Ο τελικός του Μουντιάλ

Magnify Image

Magnify Imagelifo.gr