\”Κακώς οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον Σήφη τον κροκόδειλο στην λιμνη!
Ο Σήφης αδιαφορώντας για τους διώκτες του απολαμβάνει τις διακοπές του στον Νομό Χανιων!\” αστειεύτηκε η Χρύσα εξηγώντας μου τι ήταν οι φωτογραφίες που έβλεπα. 
Της ζήτησα να μου πει περισσότερα: 
\"Magnify
Κατακτώντας το Λυβικό 
Λοιπόν, τη δεύτερη μέρα, πηγαίνοντας θάλασσα τον είδα σε ένα μαγαζί και σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να τον παίρναμε τώρα που ήταν και της μόδας οι κροκόδειλοι στην Κρήτη! Την πρώτη φωτο την έβγαλα για πλάκα, στην παραλία. 
Γυρνώντας σπίτι (χαρούμενη κοριτσοπαρεα με όρεξη για πλάκες) και καθώς βγάζαμε φωτογραφία τα αξιοθέατα, μας ήρθε η ιδέα να βγάλουμε και το Σήφη, για πλάκα. Από την πρώτη κιόλας μέρα αρκετοί ντόπιοι μόλις μας έβλεπαν γελούσαν και μας ρωτούσαν αν είναι ο περιβόητος Σήφης. Εμείς φυσικά απαντούσαμε καταφατικά κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το άλμπουμ των διακοπών του Σηφη. 
\"Magnify
Στην Παλαιοχωρα για διήμερο
\"Magnify
Στο Πολυτεχνείο Κρήτης
\"Magnify
Στη Μητρόπολη
Τον παίρναμε κάθε μέρα μαζί μας, με τα πόδια, με αστικά και ΚΤΕΛ – στα αστικά καθόταν σε δικη του θέση, στα ΚΤΕΛ στην άκρη της μπαγκαζιερας για να είναι άνετος. Έτσι ο Σηφης πήγε Λουτράκι, Ελαφονησι και για διήμερο στην Παλαιοχωρα. 
Γύρισε όλη την πόλη των Χανιων μαζί μας και όπως βλέπετε, παρακολουθησε και τον τελικό του Μουντιαλ! Κάποια στιγμή μάς σταμάτησε ένας καταστηματαρχης και ζήτησε από μόνος του να βγει φωτογραφία μαζί του 
\"Magnify
Σε καθολικό γάμο
\"Magnify
Κάνοντας ώτοστόπ 
\"Magnify
Ναυαγοσώστης
\"Magnify
Έτοιμος για δράση
Συνήθως μας σταματούσαν και σχολίαζαν/γελούσαν άντρες, ντόπιοι – μεγάλοι οι περισσότεροι σε ηλικία, κι όχι παιδιά όπως ίσως θα περίμενε κανείς. Μας είχαν μάθει πλέον όλοι! Την τελευταία μέρα, πήγα σούπερ μάρκετ μονη κι η ταμίας με ρώτησε που είχα αφήσει τον Σηφη! 
\"Magnify
Ιδιοκτήτης καφετέριας 
\"Magnify
Με τις γειτόνισσες φίλες του
\"Magnify
Βγάζοντας εισιτήριο
\"Magnify
Αγοράζοντας λυχναράκια
\"Magnify
Στο αστικό
\"Magnify
Είχε πραγματικά πολλή πλάκα – περισσότερη απ\’ όσο περιμέναμε, και σ\’ αυτό συνέβαλαν οι αυθόρμητες αντιδράσεις του κόσμου. Οι μαγαζάτορες και κυρίως οι οδηγοί ΚΤΕΛ πιστεύω θα μας θυμούνται για αρκετό καιρό! 
\"Magnify
\"Magnify
\"Magnify
Ο τελικός του Μουντιάλ
\"Magnify
\"Magnify
lifo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook