Μετά από δύο χρόνια πολύτιμης προσφοράς στον Α.Ο. Χανιά ο Μάριος Ζντράβκοβιτς ετοιμάζεται να… ξενιτευτεί.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 3 Οκτωβρίου 1988), με καταγωγή από τη Σερβία, από τη στιγμή που δεν ήταν στις επιλογές του Σούλη Παπαδόπουλου για τον ΑΟΧ της νέας αγωνιστικής περιόδου βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Αναγέννηση Ιεράπετρας. Οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τους \”νεοφώτιστους\” στη Γ\’ Εθνική και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Μάριος είχε κάνει το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στον ΑΟΧ το καλοκαίρι του 2012, όταν και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τάκη Διακάκη. Παρά την αποχώρηση του Χανιώτη τεχνικού ο Ζντράβκοβιτς δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις κέρδισε με το \”σπαθί\” του θέση στο αρχικό σχήμα των \”μπλε\” (16 συμμετοχές), όπου ο Μουράτ Σεροπιάν τον αξιοποίησε σε πολλές θέσεις (στα άκρα της άμυνας, ως στόπερ και ως αμυντικό μέσο). Η εμφάνισή του μάλιστα στο ματς-ανόδου με τη Γλυφάδα ήταν συγκλονιστική. 
Την περασμένη σεζόν και πάλι με την παρουσία του στις προπονήσεις κατάφερε να \”καταγράψει\” 22 συμμετοχές στη Football League, οπότε η εμπειρία του από αυτές τις δύο σεζόν αναμένεται να αποδειχθεί σημαντική για τη συνέχιση της καριέρας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook