Ο πιλότος σκοτώθηκε κάτω από τις ρόδες ενός τρένου λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η δίκη του!

Οι γυναίκες και τα παιδιά που λένε ότι είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πιλότο της British Airways μηνύουν την αεροπορική εταιρεία για ζημιές.

Τα θύματα, μερικά από τα οποία είναι ακόμα και ηλικίας οκτώ ετών, ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον πιλότο κατά τη διάρκεια επισκέψεων του στην Ουγκάντα, στην Κένυα και την Τανζανία.

Βρετανικό δικηγορικό γραφείο πρόκειται να μεταβεί στις συγκεκριμένες περιοχές τις προσεχείς μέρες προκειμένου να βρει ακόμα περισσότερα θύματα να καταθέσουν εναντίον του νεκρού πια, πιλότου.

Τα περισσότερα από τα θύματα προέρχονται από ορφανοτροφεία και σχολεία στα οποία πήγαινε ο δράστης προκειμένου να παραδώσει δωρεές της αεροπορικής εταιρείας.

Ο 54χρονος πέθανε κοντά στην πόλη καταγωγής του στη Βρετανία τον Αύγουστο του περασμένου έτους, 12 ημέρες πριν παρουσιαστεί στο δικαστήριο όπου επρόκειτο να κατηγορηθεί για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Η BA δήλωσε ότι ήταν «σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη» από τις καταγγελίες, αλλά τόνισε ότι ήταν «εντελώς εκτός του πλαισίου της εργασίας τους».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook