Τις δίδυμες αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη σκέφτεται να αξιοποιήσει το Star στη μεσημεριανή ζώνη του, καθώς η εκπομπή «Μελέτησέ το» με την Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί πλέον παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς δεν κατάφερε να πείσει την Τατιάνα Στεφανίδου να αλλάξει ώρα μετάδοσης και να ανέβει από την απογευματινή ζώνη στη μεσημεριανή, καθώς η παρουσιάστρια ήταν ανένδοτη.

Η εκπομπή «Μίλα» έχει συγκεκριμένο ραντεβού και καθιερωμένο κοινό, το οποίο η παρουσιάστρια δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει να χάσει. Από την άλλη μεριά, δεν θα ήταν ευχάριστο για την «Τάτι» να μπει στη διαδικασία να ανταγωνιστεί την Ελένη Μενεγάκη σε μια ζώνη την οποία η δεύτερη έχει χτίσει με γερά θεμέλια

Δυνατό «χαρτί»

Ετσι το Star, καθώς δεν θέλει να ξεκινήσει τον χορό των μεταγραφών μέσα στην οικονομική κρίση, δίνει ώθηση στα δικά του παιδιά, τα οποία προφανώς και θα αξιοποιήσει. Το «χαρτί» των αδελφών Ράντη δείχνει να είναι δυνατό, διότι οι δύο δημοσιογράφοι έχουν χρόνια πορείας στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

\"\"

Από την άλλη μεριά, φαντάζει πολύ πρωτότυπο να αναλάβουν μια εκπομπή δύο αδελφές, που -σημειωτέον- μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό.

Οσον αφορά την Ελεονώρα Μελέτη, φήμες τη θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι ΕΤV. Η μεσημεριανή ζώνη ωστόσο είναι «καζάνι που βράζει» για τα περισσότερα κανάλια.

Ανοιχτή παραμένει και για τον Alpha, αλλά και για τον ΣΚΑΪ. Στον ΣΚΑΪ πάντως λέγεται ότι έχουν χτυπήσει την πόρτα η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης κι έχουν συζητήσει με τον σταθμό για μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Βέβαια, το κεφάλαιο «Χριστίνα Λαμπίρη» με το «Excellent» παραμένει ανοιχτό.

Η εκπομπή κατεβάζει αυλαία στις 31 Ιουλίου και ως είθισται, θα υπάρξουν οι ανάλογες επαφές, παρότι η παρουσιάστρια πολιορκείται και από τον σταθμό Action24 για ένα πρωινό μαγκαζίνο.

espresso.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook