Μικρή Αύξηση παρά την οικονομική δυσπραγία σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο 2013 ανακοίνωσε η κοινοπραξία ΑΝΕΚ SUPERFAST στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

\”Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της κίνησης φαίνεται ότι η μεταβολή είναι θετική σε μονοψήφιο ποσοστό\” δήλωσε στο flashnews.gr ο Δντης Πωλήσεων Κρήτης της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ Παντελής Ζαχαριουδάκης

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι χαμηλοί ναύλοι φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει το επιβατικό κοινό να επιλέξει τα δυο πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη γραμμή,και που θέλει να ταξιδέψει με τον πιο οικονομικό τρόπο,κάνοντας χρήση είτε των ημερήσιων δρομολογίων είτε των πακέτων με τις προσφορές που έχει ανακοινώσει στο επιβατικό κοινό η εταιρία .

Ο ίδιος σημείωσε ότι \”οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν μέσα στον Αύγουστο θα πρέπει να κλείσουν άμεσα θέσεις ώστε να μην ταλαιπωρηθούν,και να είναι στο λιμάνι αναχώρησης μια ώρα πριν\”.

Να θυμίσουμε ότι τα πλοία που η κοινοπραξία χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι το ΚΡΗΤΗ Ι και το BLUE HORIZON .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook