Δύο γυναίκες στην πόλη Monroe County, στην Ιντιάνα, περπατούσαν πάνω στην σιδηροδρομική γραμμή γέφυρας, όταν ξαφνικά είδαν ένα τρένο να κατευθύνεται επάνω τους. Περιθώρια διαφυγής δεν υπήρχαν και έκαναν το μόνο που μπορούσαν, έπεσαν κάτω και το τρένο πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους!

Το απίστευτο και τρομακτικό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα του τρένου και το βίντεο αποτελεί το στοιχείο πάνω στο οποίο στηρίζει την έρευνά του για το συμβάν ο σερίφης της περιοχής.

Ο εκπρόσωπος του Indiana Railway, Eric Powell, δήλωσε ότι ο μηχανοδηγός σοκαρίστηκε όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τις δύο γυναίκες και αμέσως χρησιμοποίησε την εφαρμογή πέδησης έκτακτης ανάγκης, ενώ παράλληλα το τρένο άρχισε να σφυρίζει.



 


Ο Poewll πρόσθεσε ότι ο μηχανοδηγός είναι απόλυτα αθώος για το περιστατικό, είναι εξαιρετικά ταραγμένος και τα νεύρα του έχουν επηρεαστεί από το αναπάντεχο συμβάν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αλλά θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι στις σιδηροδρομικές γραμμές μπορεί ένα τρένο να κάνει την εμφάνισή του ανά πάσα στιγμή και το καλύτερο που πρέπει να κάνουν οι πολίτες είναι να μένουν μακριά!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook