Ο θεσμός του Dance Days άνοιξε την αυλαία του το 2011, υλοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά και κατάφερε να θεσμοθετηθεί αποκτώντας μεγάλη απήχηση στον χώρο της τέχνης.
Το Dance Days 4 οργανώθηκε από τον Σύλλογο Σύγχρονου Εκφραστικού Χορού 
«Συν-Κίνηση», τον Δήμο Χανίων, το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, τη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων-Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων-Νεώριο Moro και του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.
Φέτος, το φεστιβάλ έλαβε μέρος από 23-30 Ιουλίου, και για ακόμα μια χρονιά, οι ομάδες χορού, οι χορευτές, οι χορογράφοι, οι καλλιτέχνες παρουσίασαν τα έργα τους και δήλωσαν με τον τρόπο τους ότι ο κόσμος του χορού αντιστέκεται, ο χορός ταξιδεύει, ανταλλάσσει συνομιλίες και υπάρχει. 
Σήμερα Τετάρτη 30/07, στις 21:30, σας καλούμε στο μεγάλο φινάλε του φεστιβάλ: 
Στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, Νεώριο Μόρο, στο παλιό λιμάνι. 
Χορογράφοι και χορευτές θα συναντηθούν με τον ήχο του λαγούτου 
σε αυτοσχεδιασμούς με τον μουσικό Λεωνίδα Λαϊνάκη. 
Συμμετέχουν: Δημόκριτος Σηφάκης, Χρυσηίς Λιαντζιβίρη, Σοφία Φαλιέρου, Φρίντα Αντύπα με την ομάδα αυτοσχεδιασμού του σεμιναρίου της, Γωγώ Πετραλή και πολλοί ακόμα κορυφαίοι χορευτές και χορογράφοι. 
Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε το κλείσιμο του Dance Days 4 που μας γέμισε ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη. Γιατί όπου υπάρχει χορός, οι άνθρωποι ενώνονται και μαζί ταξιδεύουν… Σας περιμένουμε! 
Τιμή εισιτηρίου: 7 € 
Για περισσότερες πληροφορίες στο: www.facebook.com/dancedayschania 
E-mail επικοινωνίας: [email protected] 
Καλλιτεχνική διευθύντρια: Σοφία Φαλιέρου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook