Ανοικτή πρόσκληση στους επιχειρηματίες που επιθυμούν να επιδοτηθούν για την πρόσληψη ανέργων, απευθύνει στα μέλη του το Επιμελητήριο Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της αγοράς εργασίας.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου μετέχει στις δράσεις «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ», που αφορούν προγράμματα επιχορήγησης για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων και καλεί τις επιχειρήσεις, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Για καλύτερη και άμεση ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για το θέμα αυτό, αύριο Πέμπτη 31 Ιουλίου, στις 6.30μμ, στο ξενοδοχείο Galaxy.

Να σημειωθεί ότι η υποβολή αιτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 24 Ιουλίου, όπως είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Μάιο το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες και το ποσό επιχορήγησης καλύπτει τμήμα του μισθολογικού κόστους.

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα 3, Άξονες Προτεραιότητας 7 και 8 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνος κ. Ράμι Μασούντ, τηλ: 2810 247039, e-mail: [email protected]