Με μία πολύ απλή και εύκολη κίνηση μία φορά την ημέρα, μπορείς να γλιτώσεις αρκετές θερμίδες και να χάσεις τα κιλάκια που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το εύκολο αυτό tip ακολουθεί και η Beyonce όταν θέλει να χάσει 2-3 κιλά για κάποια πολύ σημαντική της εμφάνιση…
Το να κόψεις τα γαλακτοκομικά και το κρέας από το ένα μόνο βασικό γεύμα σου μέσα στην ημέρα θα μειώσει δραστικά όχι μόνο τις θερμίδες αλλά και το λίπος που θα έπαιρνες αν δεν τα έκοβες.
Το μυστικό βέβαια δεν είναι να αντικαταστήσεις το κρέας ή τα γαλακτοκομικά με ανθυγιεινές ή παχυντικές φυτικές τροφές όπως είναι η μαργαρίνη ή το πλήρες γάλα καρύδας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τροφές που είναι χορτοφαγικές, ανεπεξέργαστες και υγιεινές, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.
Η Beyonce, όταν επρόκειτο να εμφανιστεί στο Super Bowl πριν από μερικούς μήνες, έκανε ακριβώς αυτό. Έτρωγε ένα χορτοφαγικό γεύμα την ημέρα. Ο προσωπικός της προπονητής θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι αναγκάζονται να τρώνε περισσότερα λαχανικά πράγμα που είναι πολύ καλό για την υγεία και το μεταβολισμό.
Τώρα που είμαστε στην άνοιξη και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις και εσύ να τρως περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Αν θέλεις να είσαι έτοιμη για την παραλία σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε το να αντικαταστήσεις ένα κανονικό γεύμα με ένα χορτοφαγικό γεύμα θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις γρήγορα και χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου.
faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook