Συγκλονιστική είναι η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ, αφού το ενδιαφέρον το Σάββατο (28/5) θα είναι στραμμένο και στα 5 γήπεδα όπου θα διεξάγεται η 18η… στροφή. Αυτό γιατί τα πάντα ξεκαθαρίζουν όσον αφορά τόσο στο ποιος θα σηκώσει την «κούπα», όσο και για να δούμε αν υπάρξουν μπαράζ παραμονής. Στις Μουρνιές ο πρωτοπόρος, πλέον, Μινώταυρος θέλει να κάνει «στέψη» απέναντι στον Γρανίτη.

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη μόνο με νίκη κόντρα στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας θα κατακτήσει τον τίτλο και θα επιστρέψει άμεσα στο Περιφερειακό.
Σε διαφορετική περίπτωση καραδοκεί ο Κισαμικός, που στοχεύει στην εντός έδρας νίκη με Περιβόλια αλλά συγχρόνως επιδιώκει και… στραβοπάτημα των «πρασίνων» για να επωφεληθεί και να κόψει αυτός το «νήμα».
Όσον αφορά την υπόθεση μπαράζ παραμονής η ΑΕ Κυδωνίας κινδυνεύει άμεσα να δώσει «σάρκα και οστά» σε αυτά και να συμμετάσχει η ίδια. Η ομάδα του Γιώργου Μπονατάκη θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ιωνία και συγχρόνως να μην κερδίσει ο ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ στην Παλαιόχωρα.
Για να μην μπλέξει σε σενάρια και ο Κρ. Αστέρας επιδιώκει το «τρίποντο» με τον Άρη Σούδας.

18η αγωνιστική (τελευταία)
Σάββατο 28 Μαΐου (17.00)
ΑΕ Κυδωνίας – Ιωνία στον Αλικιανό
Γιαννουλάκης Γ. (Σγουράκης – Μαρνέζος)

Κρ. Αστέρας – Άρης Σούδας στη Μ. Ελιά
Μπερτάκης (Βερυκάκη – Διαμαντής)

Κισαμικός – ΑΟ Περιβολίων στο Καστέλι
Ανεζάκης (Αποστολάκης – Μαραγκάκης)

Μινώταυρος – Γρανίτης στις Μουρνιές
Παναγόπουλος (Μαρκετάκης – Βρυωνάκης)

Παλαιόχωρα – ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ στην Παλαιόχωρα
Χρυσός (Κωνσταντόπουλός – Κατερουδάκης)

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook