Σε ανταλλαγή πυρών με το... γιο του ενεπλάκη ο ως πρόσφατα διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που ανακλήθηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη όταν διαπιστώθηκε ότι ο τίτλος σπουδών και το δίπλωμα ειδικότητας που είχε καταθέσει για να προσληφθεί ήταν πλαστά! 

Μάλιστα, κατηγορούν ο ένας τον άλλο για τους πυροβολισμούς, ενώ ο 62χρονος πατέρας είχε στο σπίτι τους ένα οπλοστάσιο. Πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν και ο 62χρονος κατήγγειλε ότι το 18χρονο παιδί του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο φλόμπερ χωρίς να τον τραυματίσει! Στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο και τον τραυμάτισε ελαφρά!

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, δύο δίκαννα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, 76 φυσίγγια και τρεις ξιφολόγχες που κατείχε παράνομα ο πρώην διοικητής! Έτσι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους δύο και τους παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

protothema.gr