Η ημέρα της… κρίσης πλησιάζει στον Α.Ο. Χανιά, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας και με το διοικητικό κομμάτι. Η κίνηση επιχειρηματιών με επικεφαλής το Νότη Ψυλλάκη είχε δώσει… παράταση στην αγωνία μέχρι το Σάββατο (28/5) για να αποφασίσει αν θα αναλάβει, αφού περίμενε να βρει κι άλλους… συμπαίκτες αλλά και να εγγραφούν μέλη στην ομάδα.

Η… εκστρατεία αυτή «Α.Ο. Χίλια Μέλη!» ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζεται με την ίδια θέρμη και ανταπόκριση από τον κόσμο των Χανίων.

Είναι δεδομένο ότι όσοι αγαπάνε την ομάδα έχουν καταλάβει ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο η κατάσταση και χρειάζεται η στήριξη όλων.

Αυτή η ανταπόκριση φυσικά δίνει δύναμη στην «ομάδα» Ψυλλάκη για να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει να βγάλει από το αδιέξοδο τον ιστορικό Α.Ο. Χανιά.

Το μόνο που μένει είναι να φανεί αν αυτή η προσπάθεια πάρει «σάρκα και οστά» ακόμα και το Σάββατο (28/5).

Ερωτηματικό αποτελεί το τι στάση θα κρατήσει ο Μανόλης Τζινευράκης, που είχε κάνει την εμφάνισή του και είχε μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας (23/5). Ωστόσο όταν η κουβέντα έφτασε στο σημείο της καταγραφής του ποσού που είναι διατεθειμένος ο καθένας να δώσει ο κ. Τζινευράκης δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του.

Από εκεί και πέρα επειδή στην ομάδα υπάρχει πέρα από το διοικητικό και το αγωνιστικό κομμάτι, έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία με ορισμένους ποδοσφαιριστές για να τους γίνει ενημέρωση για το θέμα των οφειλόμενων, ενώ ήδη ο προπονητής Γιώργος Προμπονάς έχει καταθέσει την έκθεση του.

  

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook