Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, Παρασκευή 27/05/2011 και ώρα 06:30 π.μ. το κρουαζιερόπλοιο «Navigator οf the Seas», με 3.096 επιβάτες και 1.233 άτομα πλήρωμα. 
Το πλήρωμα και τους επιβάτες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη, και τον ναυτικό πράκτορα, Αντώνη Τζαγκαράκη. 
Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε ο κ. Σκουλάκης με τον καπετάνιο και τους επικεφαλής του πληρώματος, του εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το λιμάνι της Σούδας, καθώς επίσης του διαβίβασαν τις πολύ θετικές εντυπώσεις που αποκομίζουν οι επισκέπτες κατά την επίσκεψη τους στα Χανιά.. 
Το Navigator of the Seas εντός του 2011 αναμένεται να αφιχθεί στο λιμάνι της Σούδας ακόμη 23 φορές, ενώ έχουν προγραμματιστεί περίπου 31 αφίξεις του για το 2012, από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα το Νοέμβριο. 
Ο Δήμος Χανίων διένειμε μέσω του αρμόδιου Γραφείου Τουρισμού στους επισκέπτες τοπικά προϊόντα και έντυπο πληροφοριακό υλικό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook