Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων αποτελεί η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Αντώνη Τσουρουνάκη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης.
Ο Χανιώτης αθλητής, που ακολουθεί τα… χνάρια του αδερφού του Γιάννη, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. επιφάνεια. 
\"\"
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Μία τεράστια επιτυχία για τον ίδιο τον αθλητή, τη χώρα μας, αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων σημείωσε ο Αντώνης Τσουρουνάκης κατακτώντας -με πανελλήνιο ρεκόρ, σε μια σπουδαία επίδοση- το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 400μ. επιφάνεια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξάγεται στο Λινιάνο της Ιταλίας.
 Ο 26χρονος αθλητής, σε μία φοβερή κούρσα σημείωσε χρόνο 03:00.23 κατακτώντας έτσι την 2η θέση στην Ευρώπη στο εν λόγω αγώνισμα, με το χρυσό μετάλλιο να καταλήγει στον Γερμανό Λάουσχους, με 02:57:69.
\"\"
Στις δηλώσεις του, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο Αντώνης Τσουρουνάκης είπε: «Μεγάλη ικανοποίηση για μένα η κατάκτηση της  2ης θέσης στο αγώνισμα των 400μ. επιφάνειας και η κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάνω απ’ όλα στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στον προπονητή μου Ηλία Καλαμαρίδη, οι οποίοι βοήθησαν γι’ αυτή την επιτυχία».
Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Ιταλία και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 2 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook