O ΟΦΗ συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία το οποίο ολοκληρώνεται στις 2 Αυγούστου. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Μπρέντα στο τελευταίο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους. Στην αντίπαλη ομάδα αγωνίζεται και ένας παλιός παίκτης του ΟΦΗ, ο Ούγγρος Μπόλντιζαρ Μπόντορ, ο οποίος αγωνίστηκε στους ασπρόμαυρους τη σεζόν 2011-2012 έχοντας 16 συμμετοχές.

Ωστόσο ο τραυματισμός που υπέστη ο Μανώλης Ροβίθης στο φιλικό με την Ντε Χάαγκ δείχνει να είναι τελικά πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και μάλιστα ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου αλλά η οριστική διάγνωση θα γίνει γνωστή μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί.

Από τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα φανεί αν χρειαστεί εγχείρηση ή θα του τοποθετηθεί νάρθηκας ενώ το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 40 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα πρώτα 4-5 παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις μεταγραφές στην Ολλανδία αναμένεται σε λίγες ώρες ο 22χρονος κεντρικός μέσος Αμπντούλ Ραζάκ ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή.

Ο Ιβοριανός είναι από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι αλλά από το 2011 και μετά έχει διαδοχικούς δανεισμούς σε Πόρτσμουθ, Μπράιτον, Τσάρλτον και Ανζί. Για τον Ραζάκ ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι δίνεται παράταση στους παλαιούς κατόχους διαρκείας να ανανεώσουν τις κάρτες τους για τη νέα σεζόν έως και την Παρασκευή 8 Αυγούστου ενώ από τις 9 Αυγούστου και μετά θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις και θα ισχύουν οι νέες τιμές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook