Αρκετά σωματεία της δυνάμεως της Ε.Π.Σ. Χανίων με ανακοινώσεις τους συγχαίρουν τον Γιώργο Βούρβαχη για την εκλογή του στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ.
Αναλυτικά:

Κεραμειά:

«Ο Α.Ο. Κεραμειά εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων κ. Γεώργιο Βούρβαχη για την εκλογή του στη θέση του αναπληρωτή Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Του ευχόμαστε ότι καλύτερο προς όφελος του ελληνικού και ειδικά του χανιώτικου ποδοσφαίρου.»

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ:

«Η ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο και η Ένωση Θύελλα Καμίνια Α.Ο, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων κ. Γεώργιο ΒΟΥΡΒΑΧΗ, για την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο).
Του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών:

«Tο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών Ραπανιανών \”Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ\” εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιο Βούρβαχη, για την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΟ. Είναι μια σημαντική επιβράβευση για τον ίδιο και μία ακόμα τιμητική διάκριση για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.»

Άρης Βουκολιών:

«Το Δ.Σ. του Άρη Βουκολιών εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Βούρβαχη Γεώργιο, για την εκλογή του στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ. Του ευχόμαστε κάθε προσωπική επιτυχία και επί των ημερών του το Ελληνικό αλλά και το Χανιώτικο ποδόσφαιρο να έχει σπουδαίες επιτυχίες.»

Τελ. ενημέρωση 15:18

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook